Για ακόμη μια φορά οι δραστήριοι συνεργάτες της Rhetor Law Firm και η συνεχείς επαγρύπνησή τους σε θέματα επιμόρφωσης αποδεικνύουν ότι είναι η συνταγή της επιτυχίας μας.  Είναι το χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά και μας δίνει τη δυνατότητα να εργαζόμαστε συνεχώς για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Συγκεκριμένα,  η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου διοργάνωσαν το 5ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της ΕΕΔ με θέμα: «ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ», και πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Μαΐου 2018, στον Βόλο, όπου συμμετείχαν και συνεργάτες της εταιρείας μας.

Το συνέδριο ήταν για ακόμη μια χρονιά ένας χώρος επιστημονικής συνάντησης και εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων των Μελών της Ένωσης Δημοσιολόγων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες πάνω σε διάφορα ζητήματα που περιελάμβαναν οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και αυτή των Προσωπικών Δεδομένων και ιδίως για τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), το οποίο και ανέλυσε ο συνεργάτης και δικηγόρος της Rhetor Law Firm, Νίκος Παπαντωνόπουλος, μαζί με εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου. Ο κ. Παπαντωνόπουλος είναι πιστοποιημένος DPO από την TUVAustria και υποψήφιος διδάκτωρ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τομέα της ποινικής προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το συνέδριο το παρακολούθησαν επίσης δυο συνεργάτες και δικηγόροι της εταιρείας μας η κα Κατερίνα Νικολαϊδου και η κα Μαρία Σέμπρου. Σκοπός ήταν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους πάνω στους τομείς δραστηριότητάς τους αλλά και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα. 

Copyright 2017, Rhetor